Mach-E: Geleceğin Yeni Elektrikli Ford Mustang'ı ile Tanışın

Ford elektrikle çalışan en ikonik modelinin bile geleceğe bakış operasyonu olarak değerlendirdi ve işin sonucunda yeni Mach-E'yi tasarladı.
2019 Los Angeles otomotiv fuarında çoğu Amerikalı otomotiv markasının takipçilerinden birkaçının tahmin edebileceği bir araba ortaya çıktı. Ford'un Los Angeles otomobil fuarı gösterisinde yeni aracı olan yeni Mustang prototipini tanıttı. Çapraz gövdeli bir tarza sahip olan ve V8 motor yerine bataryalarla çalışan Mustang Mach-E, Ford tarafından çok cesur bir tasarıma sahip oldu.

Mach-E Mustang'in geleceğidir

Ford'un Mustang serisi her zaman iki kapılı bir coupe olmuştur, ancak Mach-E daha farklı bir gövde ile ortaya çıktı. 4 kapısı ve yerden yüksekliğiyle önceki Mustang'lere hiç benzemeyen Mach-E bir nevi arazi aracı olabilir. Mustang adını taşıyan tüm Ford araçları gibi, bu pille çalışan modelin de güçlü bir performansı var. 342kW'da güç zirveleri, 830Nm torkla destekleniyor. Bu oranlar 0-100 km/h 3,5 saniye olarak kullanıcıya yansıyor.
Ford, hem aktarma organları konfigürasyonun da hem de akü boyutunda Mustang Mach-E'nin iki versiyonunu sunacak.

Mustang Mach-E, arkadan ve dört tekerlekten çekişli olarak sunulacak, ikincisi seçeneği, ek çekişin bir güvenlik özelliği olduğu sert hava koşullarında araç sürmesi gereken kullanıcılar arasında popüler olacak. İki tane de akü boyutu olacak. 75,7 kWh pil standart bir konfigürasyon, 98,9 kWh ise 480km sürüş mesafesi sunacak.
Yeni Mustang Mach-E'nin 2020 sonlarına kadar pazara çıkması yüksek bir olasılıkta.

3 Yorumlar

  1. bedavaya son model lüks jip biz burda hasar kayıtlı araba alamamaya devam sorsan Avrupa bizi kıskanıyor.

    YanıtlaSil
  2. Mustang SUV mi olur arkadaş

    YanıtlaSil
  3. cevdet yıldırım4 Aralık 2019 14:07

    1 numara Tesla tesla gibi araçlar rakip olmaları için önce daha uygun fiyatlı araçlar yapmaları gerekmektedir Ford'un şu anki fiyatı hiç de uygun gözükmüyor

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorum

Daha yeni Daha eski