En İyi Yol Tutuşuna Sahip 9 Performans Otomobili

Zorluklarının her şeyin kontrolünü ele geçirmek ve onları geçmek için dikkat etmesi gereken gerçek hayat gibi, yollar da her zaman düşündüğü kadar düz değildir ve barışçıl bir şekilde idare etmek için yetenekli bir sürücünün ardından iyi donanımlı bir arabayı kontrol edebilmek gerekiyor. 
Her ne kadar yol tutuşunun kesin bir tanımı olmasa da, izlenebilirlik ve kontrol miktarına atıfta bulunarak sürücüye virajlarla ve virajlarla karşılaşırken kendinden emin ve sakin hissetmesi için uygun durum sağlayan 9 otomobili sıraladık.

Bu bağlamda, çoğu otomobil şirketi standart bir yol tutuş seviyesini karşılamaya çalışır ve bazıları da bir yol tutuşu paketi bulmak için en son teknolojiyi kullanır. Bununla birlikte, tüm noktası nihai hız olan bazı süper güçlü arabalar var, böylece taşıma paketinden daha yetenekli bir sürücüye de ihtiyaç duyuyorlar.

Bu makale, mükemmel yol tutuşu olan dokuz performans otomobili listesini sizlere sunuyor.


2020 Toyota 86

Reklamları ihmal edersek, hepimiz tüm değerlerin uygun bir fiyata bir araya gelemeyeceğine katılıyoruz. Aynı şey Toyota 86 için de geçerlidir, çünkü mükemmel yol tutuşu talihsiz motor performansı ile eşleştirilmiştir. Her ne kadar sürüş 86'da sert olsa da, bu arkadan çekiş dönüşlerde iyi performans gösterir ve duyarlı bir direksiyon ile isteğe bağlı TRD taşıma paketinden yararlanır.


2015 Mitsubishi Lancer Evolution X

Evolution, bu mirası daha sonraki modellerde de sürdürüyor. Karmaşık bir dört tekerlekten çekiş sistemi sayesinde, bu aracın kullanımı aynı fiyatla o kadar takdire şayan ki, aynı taşıma performansına sahip sadece iki seçenek var: VW Golf R ve Subaru WRX.


2020 Subaru WRX STi

Kuşkusuz, virajlı yollarda yeterli kontrol sunan güçlü bir spor araba sürmek her alıcının hayalidir. Güçlü kasası ve dört tekerlekten çekiş özelliği ile WRX çekişi artırır. Sert süspansiyon sürüşü biraz yormasına rağmen, vücut hareketini kontrol eder. Tamamen elektrikli tepki veren direksiyon da bu açıdan bir başka değerdir.


2020 BMW M4

2020 BMW M4, gücü ve kontrolü tercih edenler için cazip bir seçim. Yarış kiti sayesinde, denge kontrol sistemi ve direksiyon virajlı yollarda mükemmel hareket eder ve Sport Plus modu da köşelerde istenen dengeyi sağlamak için kullanılabilir. Direksiyon önceki M modelleri gibi duyarlıysa, her şey mükemmeldir.


2020 Nissan 370Z Nismo

Nissan Z bir otomobil meraklısının alışveriş listesinde ilk sıralarda yer almasa da, çevik kullanımı ona kendini kanıtlama şansı veriyor. Rakip Mazda Miata ile karşılaştırıldığında, rakibi kadar atletik değil. Ancak, spor görünümü, güvenilir frenlemesi ve hafif direksiyonuyla bir yol otomobili olarak kimse bu Japon ralli arabasını göz ardı edemez.


2020 Audi R8

Teknik özellikleri ile yüksek performanslı bir spor otomobil olan Audi R8, size unutulmaz bir yolculuk getiriyor. Yol bilgisini nazikçe ellerinize aktaran akıllı direksiyon sisteminin yanı sıra, herhangi bir çukurda rahatınızın bozulmasına izin vermeyen adaptif süspansiyon bulunmaktadır. Ancak, Sport modunda, köşeleri diğer süper arabalar kadar yumuşak tutmasını beklememelisiniz.


2020 Nissan GT-R

İnanılmaz gücü ve ivmesi nedeniyle bir canavar ya da Godzilla olarak hatırlanan Nissan GT-R, düz veya virajlı yollarda sürüş yapsanız da yüksek hızlara çıkabilir. Ayarlanabilir süspansiyon, keskin ve hızlı tepki veren direksiyon ve sağlam yapı sayesinde GT-R, direksiyonunun arkasında otururken “her şey kontrol altında” hissi veriyor.


2020 Porsche 911 Turbo S

Süper performans Porsche 911 Turbo S, herkesin arabadan beklediğinin ötesinde bir şey. İnanılmaz motorun (650 hp), çılgın azami hızın ve yıpranan hızlanmanın yanı sıra, hepsi size kusursuz getiren Aktif Süspansiyon Yönetimi, Dinamik Şasi Kontrolü de dahil olmak üzere çok sayıda işleme ilişkin özellik sunar, güveni artırır.


2020 Mercedes-Benz AMG GT S

Bu arabalar, her biri uygun performans ve yol tutuş seçenekleri sunan farklı seçenekleri mevcuttur; Bunlar arasında AMG GT S, "daha geniş tekerlekler, düşük hızda çevikliği ve yüksek hız dengesini geliştiren bir arkadan direksiyon sistemi" ile birlikte gelir. Ayrıca, Ride Control adaptif süspansiyon sistemi, duyarlı direksiyon ve büyük frenler de diğer yol tutuşudur. Bu, süper arabayı sürerken size yeterince güven ve konfor sağlayan özellikler.

1 Yorumlar

  1. Eyy gidi Lancer Evo bee Underground 2 de az mı sürdük... :D

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorum

Daha yeni Daha eski