McLaren'ın 2020 Supercar Serisi

80'li yıllarda ilk çıkışından bu yana, İngiliz otomobil şirketi McLaren, dünyadaki diğer otomobil şirketlerinden daha büyük ve daha iyi şeyler yapmaya hevesli.
İnsanların çıldırdığı modeller yaratmada ve birinin umabileceği tüm çanları ve ıslıkları atmada son birkaç on yıl boyunca sürekli başarılarında etkili oldu. Söylemeye gerek yok, McLaren daha yeni modellerin bir listesini yayınlamaya hazırlanırken önemli miktarda tip üretir ve 2021 seçimleride bundan farklı olmayacaktır.

Şu anda olduğu gibi, McLaren sürüşlerinin 2021 arduvaz için onaylanmış sadece birkaç model var ve ileriye doğru oyunu değiştireceklerini söylemek için buradayız. Bu, şirketi takip eden insanlar için bir sürpriz olmamalı, ancak McLaren'de olağanüstü bir gelişme var.

Bugün, önümüzde ki 2020 McLaren modellerine bir göz atacağız.


McLaren 720S

Bu modeli henüz tanımlamak zor olacak çünkü şimdiye kadar fotoğraftan fazlası elimize ulaşmadı. Ancak ilk izlenimlerime göre oldukça başarılı ve kaslı bir araç.


McLaren 750LT

McLaren'in dünyadaki diğer birçok şirketten daha iyi yaptığı şeylerden biri, her zaman taze ve yaratıcı hissettiren tasarım gezileri. McLaren gibi bir şirketin istediği son şey durgun hissettiren bir sürüş yapmaktır ve McLaren 750LT mutlak bir afet.


McLaren 570GT

Bu araba, hayranların dikkat etmesi gereken bir araç olacak, çünkü yolda Porsche 911 Turbo'ya rakip olacak. Söylemeye gerek yok, bu araba için beklenti yüksek. Fiyatının 200.000 doları aştığı söyleniyor.


McLaren Hybrid Sports

Hibrid pazarına girmek, zamanda kalmak ve büyüyen bir pazara dalmak isteyen otomobil şirketleri için pratik bir zorunluluktur. McLaren 2020 McLaren Hybrid Sports ile kendi hibrit sürüşlerini serbest bırakmaya karar verdi . Bu hiç vakit kaybetmeden tonlarca dikkat çekecek anlamına geliyor. McLaren, araba oyununda ileri ve yukarı hareket etmenin önemini biliyor.


McLaren 620R

Sokaklarda yasal olarak bir Nascar kullandığınızı düşünün. Çok etkileyici değil mi? İşte 620R bunun için burada.


McLaren Elva

McLaren Elva bu canavarla 804 beygir gücü elde etmek mümkün olacak gibi, insanlar hypercars bakmak biçimini değiştirmek için geliyor.


McLaren 765LT

Bu otomobilin dış tarafında bir ton McLaren stili var, bu da insanlar için her zaman önemli bir satış noktası. Hafif bir yapı olması da güzel bir satış noktasıdır. McLaren 765LT'nin McLaren 720S ile çok ortak noktası olmasına rağmen, onu ayırmaya yardımcı olan bazı önemli farklılıklar var. İnsanların keyif alacağı bir şey, bu yolculuğun McLaren Senna'dan bazı unsurlar almasıdır, bu da 765LT'yi ikisinin ilginç bir kombinasyonu haline getirir. Şimdi, bir McLaren, kaputun altında önemli miktarda güce sahip değilse ne işe yarar? Neyse ki, 2020 McLaren 756LT , yolda bol miktarda güç isteyen insanları memnun edecek bir araç. Bu yolculuğun tahmini maliyeti 375.000 dolar. Pahalı ama McLaren Elva'dan çok daha ucuz.

Yorum Gönder

Yorum (0)

Daha yeni Daha eski