Subaru, Yeni Konsept Aracı ile Niyeti Bozdu

Subaru, yeni seri aracının ismi ile rakiplerine ciddi bir göz dağı veriyor.
Japonya merkezli otomobil firması Subaru, 2020 Singapur Otomobil Fuarı’nda yeni otomobil modelini tanıttı. Alışık olduğumuz Subaru tasarım çizgilerini direkt olarak üzerinde taşıyan otomobil, şu ana kadar piyasaya sürülmüş Subaru modellerini beğenen hemen herkesi memnun edecek bir görünüme sahip.

Resmi olarak Forester Ultimate Özelleştirilmiş Kit Özel baskısı olarak adlandırılırken, şirket bu saçma isimle kimseyi kandırmıyor. Aslında, Subaru'nun kelime oyunu, “edition” küçük harfinden ayrılırken özellikle F, U, C, K ve S'yi büyük harflerle yazdığı için yaramaz kelimeyi vurguladı.
Forester Ultimate Customized Kit Special edition’ın kalın puntoyla yazılan baş harflerini birleştirdiğimizde karşımıza F.U.C.K.S kelimesi çıkıyor. Bu kelimenin Türkçe karşılığını içeriğimize eklemek istemiyoruz ancak basit bir Google Translate kullanımı ile öğrenebilirsiniz. 

“Baş harfleri bir araya getirince bu kelime ortaya çıkıyor” diyerek bir komplo teorisyeni gibi görünmek istemesek de Subaru’nun baş harfleri kalın puntolarla yazmış olması, bu kelimelerin rastgele seçilmediğinin bir göstergesi. Belki de Subaru, otomobiline agresif bir isim belirleyerek rakiplerine ve bu otomobili satın alacak kişilere bir göndermede bulunmuş olabilir.

1 Yorumlar

Yorum Gönder

Yorum

Daha yeni Daha eski