iPhone Kullanıcıları 'Yapılandırma Değişikliği' Nedeniyle Facebook Oturumunu Kapattı

 İPhone'unuz da Facebook uygulamasını açtınız, "Oturumun Süresi Doldu" mesajı aldınız ve tekrar oturum açmanız mı istendi? Yalnız değilsin. 

Bazı iPhone ve iPad sahipleri, "Oturumun Süresi Doldu" açılır penceresinin ardından cihazlarındaki Facebook uygulamasından otomatik olarak çıkış yaptıklarını bildiriyor.

Facebook sorunu zaten kabul etti ve sorunun sonundaki bir "yapılandırma değişikliğinden" kaynaklandığını söylüyor. Sorun yaygındı

Bazı insanların şu anda Facebook'a erişimde sorun yaşadığının farkındayız. Bunun bir yapılandırma değişikliğinden kaynaklandığına inanıyoruz ve işleri olabildiğince çabuk normale döndürmek için çalışıyoruz.

Siz de aynı sorunla karşı karşıyaysanız, burada yapılması gereken pek bir şey yok. Uygulamadan Facebook hesabınıza tekrar giriş yapın ve sosyal medyayı normal şekilde kullanabilirsiniz.

İki faktörlü kimlik doğrulama kodlarının SMS üzerinden ulaşması uzun sürdüğü için bazı kullanıcılar Facebook hesaplarına giriş yapmakta sorun yaşıyordu. Diğerlerinden, yeniden giriş yapabilmeleri için kimliklerinin bir fotoğrafını bile yüklemeleri gerekiyordu. Ancak, Facebook o zamandan beri sorunları çözdü ve kullanıcılar artık yalnızca hesaplarına tekrar giriş yapmak zorunda kaldı.

Yorum Gönder

Yorum (0)

Daha yeni Daha eski