2023 Cadillac Escalade V Sports: En agresif SUV olabilir mi?

 Cadillac, yeni performans SUV'sinin ilk tam görüntülerini yayınladı ancak henüz yüksek güçlü dev ile ilgili herhangi bir teknik ayrıntı açıklamadı.

Cadillac, dün hırıltılı V-8 motorunun kısa bir sesiyle Escalade V ile dalga geçti ve şimdi Cadillac yeni yüksek performanslı SUV'nin ilk görüntülerini gösterdi. 2023 Escalade V, "V" amblemini taşıyan ilk SUV olacak ve Cadillac henüz herhangi bir teknik ayrıntı açıklamamış olsa da, bu iri yarı canavarın tasarımı tam olarak sergileniyor.

Escalade V'nin ön tamponu revize edildi. LED sürüş farlarını birbirine bağlamak için alt kısımda uzanan uzun bir trim parçası yerine, havalandırma benzeri bir trim parçası elde eden ve gövdeye keskin bir karakter çizgisi ile oyulmuş LED'lerle çevrili tıknaz bir alt ızgara dışarı çıkıyor. Ayrıca yeni bir ön ayırıcı ve çok kollu gri jantlar da var. Dört uçlu egzoz ve sahte bir difüzör, arka kısımdaki değişiklikleri oluşturuyor ve SUV'nin tüm kaplaması karartılıyor. Elbette arka bölmede ve ön kapılarda göze çarpan "V" rozetleri var ve tek iç mekan görüntüsü direksiyon simidinin tabanında başka bir "V" gösteriyor.

Cadillac ayrıca, kaputun altında olması beklenen süper şarjlı 6.2 litrelik LT4 V-8'i dinlemek için başka bir şans sağlayan kısa bir video yayınladı. Aynı motor , 668 beygir gücü ve 659 pound-feet tork ürettiği CT5-V Blackwing sedanına da güç sağlıyor. Muhtemelen bu uygulamada bozulacak, ancak Escalade V, daha az Escalades'e güç veren 420 beygirlik 6.2 litrelik V-8'e göre sağlıklı bir beygir gücü avantajı sağlamalıdır. Video, Escalade V'nin 6200 rpm civarında, CT5-V Blackwing'den 300 rpm daha düşük bir kırmızı çizgiye sahip olacağını ortaya koyuyor.

Yeni fotoğraflarda görülen Escalade V modellerinin ikisi de standart dingil mesafeli model olsa da, casus fotoğrafçılarımız kısa süre önce test sırasında V'nin uzun dingil mesafeli Escalade ESV versiyonunu yakaladılar. Cadillac daha önce CT4-V ve CT5-V Blackwings'in son gazla çalışan V arabaları olacağını söylemişti. Cadillac, XT4 , XT5 veya XT6'nın V modellerini yapmak için ani bir dürtü almazsa , Escalade V, şimdiye kadarki son gazla çalışan V serisi model olabilir. Daha ayrıntılı teknik bilgiler yakında gelecek, ancak o zamana kadar V-8'in hırıltılı sesine doymamız gerekecek.

3 Yorumlar

  1. Allahım sen konuyu biliyosun

    YanıtlaSil
  2. Şuna binip Shahmen-Mark açıp tura çıkıcaksın

    YanıtlaSil
  3. Kim bilir kaç milyon tl'cik olur.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorum

Daha yeni Daha eski