Koenigsegg Şimdi Tesla için Satış Sonrası Karbon Fiber Parçalar Üretiyor

 Artık Koenigsegg tarafından yapılan karbon fiber parçaları Tesla tuner Unplugged Performance aracılığıyla satın alabilirsiniz.

Koenigsegg, karbon fiberini ciddiye alıyor. İsveçli süper otomobil şirketinin kreasyonlarından herhangi birine yakından bakın ve her bir örgü için ne kadar çaba sarf edildiğini anlayacaksınız. İster monokoklardan , ister gövde panellerinden , hatta tekerleklerden bahsedelim, Koenigsegg'in karbonu mükemmel bir şekilde hizalanmış ve ustaca hazırlanmış. Şirketin tüm arabalarının bu kadar çabuk satılmasının önemli bir nedeni bu.

Önceden, Koenigsegg tarafından yapılan karbon fiberli bir araba istiyorsanız, bir Koenigsegg satın almak için birkaç yüz bin dolar harcamanız gerekirdi. Şimdi, Koenigsegg'in ultra yüksek kaliteli karbonunu kullanmak için tek ihtiyacınız olan bir Tesla. Bu, Koenigsegg Advanced Manufacturing ve Tesla tuner Unplugged Performance arasındaki yeni işbirliği sayesinde oldu.

Unplugged Performance, yüksek performanslı fren sistemleri, süspansiyon yükseltmeleri ve dış modifikasyonlar gibi şeyler sunan satış sonrası Tesla parçalarının en popüler tedarikçilerinden biridir. Aynı zamanda 2021'de Pikes Peak'e saldıran son derece değiştirilmiş Model S Plaid'in arkasındaki şirket . Ayrıca Unplugged Performance, Electrek'e göre Tesla araçları için resmi olarak yetkili bir servis sağlayıcıdır . Bu nedenle, müşterilere parça sağlamak için Koenigsegg'in onunla birlikte çalışması doğaldır.

Lansmanın bir parçası olarak Unplugged Performance, Model S, Model 3 ve Model X için bir avuç karbon fiber rüzgarlık sunuyor. Ek olarak, Model 3 için karbon fiber ön çamurluklar mevcut. 1745 ila 2495 dolar, çamurluklar ise vergiler ve nakliye öncesi set başına 8895 dolardan geliyor. Gövde panelleri için çok fazla para gibi geliyor, biliyoruz. Ancak parçaların Koenigsegg'in tescilli karbon fiber örgüsünden yapıldığını ve Koenigsegg'in en yeni hiper arabalarına yönelik aerodinamik parçalarla aynı montaj hattında inşa edildiğini düşündüğünüzde, mantıklı olmaya başlıyor.

Unplugged Performance, 2022'de Koenigsegg ile işbirliği içinde daha fazla parçayı piyasaya sürmeyi planladığını söylüyor.

3 Yorumlar

  1. Koenigsegg'in karbonu mükemmel şekilde hizalanmış

    YanıtlaSil
  2. Çamurluklar için harika bir fikir … arabanın ağırlığını 5500'den 5470 libreye düşürecek … tüy kadar hafif

    YanıtlaSil
  3. Aero hayranı değilim ama kabul edilebilir

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorum

Daha yeni Daha eski