Realme 9 Pro, Teknik Özellikler Sızdırıyor: İki adım ileri, bir adım geri mi?

 Realme, küresel çip sıkıntısı nedeniyle geçen yıl Realme 9 serisi lansmanını ertelemek zorunda kaldı ve bunun yerine 2022 lansmanını seçti. Şirket, yeni telefonlarla ilgili ayrıntılar konusunda yol gösterici oldu, ancak kıdemli sızıntıcı Steve 'OnLeaks' Hemmerstoffer ve SmartPrix şimdi görünürde Realme 9 Pro'nun render ve teknik özelliklerini ortaya çıkardı.



Sözde Realme 9 Pro işlemeleri (yukarıda görülüyor), sola hizalanmış delikli oyuğu ve görünür bir çenesi olan bir telefonu gösteriyor. Arkada ise bir daha küçük bir üçüncü kamera ile iki sensörün hakim olduğu üçlü bir arka kamera sistemi var.

Neyse ki Realme, geçen yıl bazı telefonlarda kullandığı gösterişli "Sıçramaya Cesaret Et" sloganından kaçınıyor gibi görünüyor. Umarım, standart Realme 9 (gerçekten geliyorsa) bu markalaşmayı da önler. Aksi takdirde sol kenarda ses butonlarını, sağ kenarda da güç butonlarını görebiliriz.

Realme 9 Pro'nun özellikleri

Hemmerstoffer ayrıca telefonun ekran içi parmak izi sensörlü (o zaman muhtemelen OLED), Snapdragon 695 SoC, 6GB ila 8GB RAM, 128GB depolama ve 5.000 ile 6.59 inç 120Hz ekrana sahip olduğunu iddia ederek bazı belirgin özellikleri de ortaya çıkardı. 33W şarjlı mAh pilde bunlara dahil.

Realme 9 Pro'nun ayrıca 64MP ana kamera, 8MP ultra geniş lens ve 2MP atıcı ile gelmesi bekleniyor. Bu arada, bir 16MP kameranın özçekimleri işlemesi bekleniyor.

Bu özellikler doğruysa, bu, yeni telefonun Realme 8 Pro'ya (ve 5G'ye) kıyasla daha büyük bir pile ve daha yüksek bir yenileme hızına sahip olacağı anlamına gelir. Ancak bu aynı zamanda eski telefonun hala daha hızlı şarj olduğu ve daha yüksek çözünürlüklü bir ana kameraya (108MP) sahip olduğu anlamına gelir. Ayrıca, akıllı telefon fotoğrafçılığında yüksek çözünürlüklü bir kameradan çok daha fazlası var, bu yüzden yeni telefonun neler yapabileceğini bekleyip görmemiz gerekecek.

Yorum Gönder

Yorum (0)

Daha yeni Daha eski